Kaffebakeriet - Boulangerie • Chocolaterie • Patisserie

meny

Vår filosofi

Vi i Kaffebakeriet jobber med håndverk. Selv om vår produksjon har vokst med årene er det fortsatt svært viktig at det vi kreerer holder en kvalitet vi kan stå for.

Vi er lidenskapelig opptatt av å få frem de beste smaksopplevelser og gjør dette gjennom å aldri ty til snarveier og alltid benytte oss av de beste råvarer. Vår sortiment varierer, gjerne basert på sesongens råvarer, og motivasjonen vår ligger i å være innovative og komme opp med fristende nye oppskrifter. Gjennom et tett samarbeid med både norske og utenlandske leverandører leter vi oss frem til spennende ingredienser som vi kan bruke for å lage våre smakfulle og hjemmelagde produkter.

Vi deler opp produksjonen vår i flere små produksjonsenheter som alle har sine ansvarområder; franske butterdeigsprodukter, brød, scones, kjeks, kaker, sjokolade, iskrem og sandwicher. På denne måten sørger vi for å alltid bevare den hjemmelagde særegenheten. Kunnskap og kompentase er også essensielt for å kunne komme frem til den kvaliteten vi ønsker. Våre konditorer og bakere er derfor hentet inn for å jobbe med det de har som sin lidenskap og sitt spesialfelt.

Vi ønsker dere alle bon appétit!