Kaffebakeriet - Boulangerie • Chocolaterie • Patisserie

meny Bestill
Mat og bakevarer

Håndlaget konfekt

Vi har i dag et godt utvalg av ulike håndlagde konfektbiter. Konfekten baseres kun på den beste sjokoladen og ferskeste råvarer, og er uten helt konserveringsmidler. Produksjonen av konfekten starter med ganachen, selve kjernen i konfektbiten. Den lages ved å koke fløte og sjokolade som man deretter tilsetter smak. På enkelte av bitene bytter vi ut fløten og koker sjokoladen sammen med gode pureer av høy kvalitet som gir smakfulle og friske biter med smak av for eksempel bringebær og pasjonsfrukt. Med riktig bruk av sukker, glukose og godt smør får man den riktige konsistensen man ønsker at sjokoladen skal ha.

Vi har totalt 6 forskjellige type biter som selges kos Kaffebrenneriet i en flott konfekteske med to biter av hver type. En av disse bitene er basert på konfektene Patrick Dufaud vant Norgesmesterskapet i konditorkunst med i 2011.

1. Bringebærganache
Ganache laget med Meeker bringebær og trukket med mørk sjokolade; Carupano 70 % fra Venezuela.

2. Feuilletine krisp
Egenprodusent hasselnøttpraliné med feuilletine, en tynn sprøstekt pannekake. Trukket med melkesjokolade; Divo 40 % fra Elfenbenskysten.

3. Solbærganache
Ganache med solbærpure laget av solbær fra Bourgogne. Den er trukket med mørk sjokolade; Carupano 70 % fra Venezuela. Denne biten er inspirert av konfektbiten Patrick vant NM med i 2011.

4. Hasselnøttpraliné
Egenprodusert praliné med 60% hasselnøtter. Trukket med mørk sjokolade; Carupano 70 % fra Venezuela.

5. Pasjonsfruktganache
Eksotisk og frisk ganache med pasjonsfrukt. Trukket med melkesjokolade; Divo 40 % fra Elfenbenskysten.

6. Mandelpraliné m/havsalt
Mandelpraline med karamelliserte mandelflak og Maldon salt. Trukket med melkesjokolade; Divo 40 % fra Elfenbenskysten.


Halvparten av bitene er altså trukket med en mørk sjokolade (Carupano 70 % fra Venuzuela) og halvparten med melkesjokolade (Divo 40 % fra Elfenbenskysten)


God fornøyelse!